Celoletna šola smučanja in deskanja

 

Spoštovani starši, otroci!

Smučarski klub Capris že vrsto let organizira celoletno smučarsko šolo, ki se odvija ob vremensko ugodnih sobotah na smučišču Forni di Sopra. Namenjena je tako najmlajšim otrokom, mladostnikom, v zadnjem času tudi odraslim. Gre za sprostitev v naravi, druženje, gibanje in osvajanje smučarskih veščin. Vsi lahko napredujemo v smučarskem znanju in to nas veseli.

Smučarje razvrstimo v kolikor je možno homogene skupine. Pri tem upoštevamo smučarsko znanje in starost. Vadba je prilagojena znanju posamezne skupine. Vsi učitelji so licencirani pri slovenski smučarski zvezi, usposabljamo pa se tudi specializirano za delo v konkretnih skupinah. Smučanja se drugače učimo starejši kot otroci, začetniki potrebujejo spet drugačen pristop kot tisti, ki so že dobri smučarji...

S celoletno šolo začnemo takoj, ko nam vreme dopusti, običajno že med božičnimi prazniki. V okviru šole izvedemo 6 izletov. Poleg smučarske šole zagotovimo tudi avtobusni prevoz, kosilo in varstvo otrok na avtobusu in med kosilom.

Več informacij in vpis:

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Gsm: 041 384 963